Σχετικά με εμάς

Τα προτερήματά μας

Γιατί να κάνετε κράτηση σε εμάς

Ανακαλύψτε τον μαγευτικό μαγικό κόσμο των παράκτιων περιοχών της Κρήτης με την αξιόλογη εταιρεία ιστιοπλοΐας μας, όπου συνδυάζουμε την τοπική εμπειρία με την αψεγάδιαστη εξυπηρέτηση για ένα αξέχαστο ταξίδι.

  • Πλήρως εξοπλισμένο Ιστιοπλοϊκό

    Όταν κάνετε κράτηση μαζί μας, θα ταξιδέψετε με ένα ιστιοπλοϊκό κορυφαίας ποιότητας, πλήρως εξοπλισμένο. Το σκάφος μας είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες ανέσεις και εξοπλισμό ασφαλείας για να εξασφαλίσει την άνεση και την ασφάλειά σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Παρέχουμε μια κορυφαία ιστιοπλοϊκή εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες σας.

  • Τοπική Τεχνογνωσία και "κρυμμένα διαμάντια"

    Ως τοπική ιστιοπλοϊκή εταιρεία, γνωρίζουμε την περιοχή και μπορούμε να σας παρουσιάσουμε τα "κρυμμένα διαμάντια" και τα λιγότερο γνωστά σημεία που βρίσκονται εκτός του τυπικού τουριστικού μονοπατιού. Τα έμπειρα μέλη του πληρώματος μας έχουν εκτενή γνώση της περιοχής, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να σας καθοδηγήσουν στα πιο γραφικά αγκυροβόλια, τις εκπληκτικές παραλίες και τις γοητευτικές παραθαλάσσιες πόλεις.

Η ομάδα μας

Γνωρίστε το εξειδικευμένο πλήρωμά μας

Νικόλαος Τζιρβελάκης

Καπετάνιος

Με 13 χρόνια εμπειρίας στην ιστιοπλοΐα, ο καπετάνιος μας εγγυάται ένα ασφαλές ταξίδι. Εμπιστευτείτε τις ικανότητες και τις γνώσεις τους καθώς έχει αρκετά χρόνια εμπειρίας στην θάλασσα, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το ταξίδι ιστιοπλοΐας με απόλυτη ηρεμία.
Θοδωρής Καράμπελας

Καπετάνιος

Με 8 χρόνια εμπειρίας στην ιστιοπλοΐα, ο καπετάνιος μας είναι ο αξιόπιστος οδηγός σας σε αυτό το ταξίδι. Είναι σημαντικό να γνωρίζεται ότι βρίσκεστε σε ικανά χέρια καθώς ξεκινάτε ένα αξέχαστο ταξίδι στη νότια Κρήτη.